סיפורי קורונה - הסיפור שלי הוא הסיפור של כולנו

תושבות ותושבים יקרים,

מועצת הר אדר נרגשת להשיק היום (רביעי 5.8) קמפיין הסברה קהילתי וייחודי, שנועד להעלות את המודעות לחשיבות השמירה על ההנחיות ומניעת הידבקות בקורונה.

הנרטיב המוביל של הקמפיין "הסיפור שלי הוא הסיפור של כולנו" – מביא לידי ביטוי את ייחודיות הנגיף שהתפרץ לעולמנו לפני מספר חודשים: לקורונה אין גבולות. הידבקות בנגיף היא לא סיפור של אדם אחד. לכל סיפור של הדבקה יש תגובת שרשרת המשפיעה על סיפורים רבים אחרים.

הקמפיין מבוסס על סדרה של 12 סרטוני וידאו המהווים פסיפס אנושי מרתק של תושבי הישוב, אשר ניאותו לשתף את סיפורם האישי ולחשוף מנקודת מבטם את חווית הקורונה, החששות, האתגרים והמחיר שהנגיף גבה מהם. הפרק הראשון בסדרת "סיפורי קורונה" עולה היום. הקמפיין יתפרס על פני כשבועיים, ובכל יום נעלה סיפור מרגש אחר.

אלוף ישראל בטאקונדו – אופק קלי,  אנשי התקשורת – שרון וכסלר ושמעון פרנס,  לוחמים ומפקדים צעירים – חגי שקד ואופק פורת, סטודנט צעיר שחלה בקורונה והחלים – שי סורק, רכזי שבט הצופים – נועה פיזנטי ואייל אספיר, מתנדב באיחוד הצלה – משה לוי,  דיילת אויר באל על – איריס ארז,  אמנית הקרמיקה – אילנה צפתי, מדריכת היוגה – יעל כהן ורב הישוב – הרב נפתלי רוטנברג.

תודה ענקית לכל אחת ואחד מהמשתתפים. כולנו מלאי הערכה לנכונותכם לקחת חלק בקמפיין.

תודה גדולה לצוות נשות התקשורת והמדיה שהובילו את הקמפיין בהתנדבות: פנינה בן עמי - איצקוביץ – חברת המועצה, מיכל פארן ומיכל תורג'מן  תושבות הישוב

ולצדן מורן גל, מנהלת מחלקת נוער, ומיכל לקס, רכזת התרבות.

ואי אפשר בלי בני הנוער המוכשרים שעשו את הקמפיין הזה: יואב רונן – שהוביל את הבימוי, צילום ועריכה בכישרון רב, עידו גרשוני – שהוביל את התחקיר, ועמית בן נון, צלם שני. בלעדיהם זה באמת לא היה קורה.

נגיף הקורונה ימשיך ככל הנראה ללוות אותנו בחודשים הקרובים ואין מנוס מלסגל שגרת חיים אחראית כדי שנוכל לחזור לפעילות ולשחרר בהדרגה כמה שיותר מגבלות שהטלנו על עצמנו. אני גאה שבמאמץ כולל הצלחנו למנוע התפרצות משמעותית בישוב, והודות לאחריות התושבים גם היקף התחלואה ירד דמטית.  שרק יימשך...

אני מזמין אתכם לצפות ולהתרגש מהפרק הראשון בסדרת "סיפורי קורונה" – הסיפור של אופק קלי: https://youtu.be/CbrLLdKqisQ

אני בטוח שזה ישאיר טעם של עוד.

שלכם תמיד,

חיים מנדל שקד,